LED badkamerverlichting: welke soorten zijn er?

Veel mensen zijn nog niet bekend met de grote potentie die LED strips hebben. Ondanks dat deze soort verlichting veel wordt gebruikt in de binnenkant van auto’s of in de speelkamers van kinderen, kan het ook erg goed van pas komen in jouw interieur. Een ruimte waar de LED verlichting echt een toevoeging kan zijn, is bijvoorbeeld in de badkamer. De badkamer is een plek waar jij goede verlichting wilt hebben. Het lijkt soms echter een raadsel om deze optimale verlichting te vinden. Vooral wanneer er veel verschillende soorten verlichting beschikbaar zijn kan het lastig zijn om de juiste te kiezen. In dit artikel leggen we je alle verschillen uit.

LED strips

LED strips zijn een geweldige toevoeging aan jouw badkamerverlichting. Doordat LED strips verkrijgbaar zijn in waterdichte soorten, zijn ze uitermate geschikt voor de badkamer. De LED strips kan jij op iedere gewenste plek toevoegen. Wil jij bijvoorbeeld meer zacht licht rondom jouw spiegel? Dan breng je deze aan de achterkant van jouw spiegel aan. Veel mensen kiezen er ook voor om de LED Strips onder schappen of rondom kastjes toe te voegen. De LED strips geven een luxe touch aan de ruimte. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij LEDStrip XL om de beste LED badkamerverlichting in huis te halen.

LED downlight

Ben jij op zoek naar een verlichting die jouw hele badkamer kan oplichten? Dan zijn LED Downlights een uitstekende keuze. Deze verlichting zorgt er namelijk voor dat het licht door de gehele ruimte verspreid wordt. Je hebt de mogelijkheid om de LED downlights in te bouwen in de kastjes op het plafond, maar het is ook mogelijk om ze afzonderlijk te installeren. Kies voor dimbare LED downlights om de lichtsterkte op ieder moment aan te passen naar jouw wensen.

LED strips in verschillende kleuren

Kleur kan een groot verschil maken in hoe wij een ruimte ervaren. Ondanks dat de badkamer vaak een plek is waar jij jouw dag begint en eindigt, kan het ook een plek zijn waar jij lekker tot rust komt. Om te zorgen dat jij optimaal kan genieten van een selfcare momentje in de badkamer, kies je voor LED strips waar jij de lichtkleur bij kan aanpassen. Met behulp van een RGB of RGBW strip heb jij de mogelijkheid om jouw badkamer jouw favoriete kleur te geven. Dit is bijvoorbeeld heerlijk voor wanneer jij een lange douche wilt nemen of lekker in het bad wilt liggen.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *