Tips voor de verbouwing van je badkamer

na jaren in een te klein bad gebadderd te hebben, moeten wachten op de ander omdat je maar een wastafel hebt of misschien wel na jaren een oncomfortabele wc, is het tijd voor aanpakken. Wat de reden ook is dat je je badkamer wilt verbouwen, goedkopecontainer.nl helpt je erbij! Hierom een aantal tips zodat jij je badkamer optimaal kan gaan verbouwen. 

Begin met een ontwerp

Ga allereerst niet aan de slag zonder erbij na te denken. Dit kan er wel eens voor zorgen dat het een heel duur grapje wordt, omdat er van alles mis gaat. Zorg er daarom voor dat je alles eerst ontwerpt. Meet allereerst je badkamer op zodat je weet hoeveel ruimte je hebt. Meet vervolgens alles in je badkamer op dat je wilt houden, zodat je precies weet hoeveel ruimte je hebt om mee te spelen. Vervolgens kan je de dingen die je wilt veranderen in je badkamer gaan passen en meten op papier of via een ontwerpprogramma. Hou rekening dat als je een bad had en je wilt hier bijvoorbeeld een groter bad voor in de plaats, het velen malen goedkoper is om dat bad op dezelfde plaats neer te zetten dan dat je hem opeens aan de andere kant van de badkamer zet. De leidingen van het oude bad kunnen namelijk ook weer gebruikt worden voor het nieuwe bad.

Aan de slag

Als je alles eenmaal gepast en gemeten hebt, is het tijd om aan de slag te gaan. Zorg dat je het juiste gereedschap klaar hebt staan en dat je een puincontainer hebt, zodat je alle rotzooi meteen weg kan doen. Als je dingen niet zelf kunt, of niet zeker bent of je het zelf kunt, is het verstandiger om het uit te laten besteden. Hoewel dit iets duurder is, kan je velen malen duurder uitzijn doordat je zelf een fout maakt.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *