Creëer een unieke bestrating met flagstones

Als jij van tuinieren houdt, dan zijn flagstones een ideaal materiaal om je creativiteit op uit te leven. Deze natuurstenen tegels zijn meestal gemaakt van kwartsiet, leisteen of kwartszandsteen en geen enkele tegel is hetzelfde. In tegenstelling tot strak aangelegde opritten of terrassen, kun je met flagstones juist de illusie scheppen dat de stenen willekeurig neergegooid zijn in plaats van netjes gelegd met een patroon. De verschillende vormen en afmetingen zorgen voor een wat ongeordend effect, waardoor het direct een stuk natuurlijker en organisch oogt. De garden flagstones leg je als mozaïek in elkaar en kun je gebruiken voor verscheidene doeleinden in de tuin.

Wat kun je met flagstones?

Flagstones kunnen worden gebruikt als tegel. Je kunt er dus een paadje mee aanleggen in je tuin of een terras mee bouwen. Omdat deze tegels zijn gemaakt van natuursteen zal je interessante kleurnuances zien en als het regent komen deze stenen echt tot leven. Flagstones zijn te krijgen in zwarte, grijze, rode en gele natuurtinten en hiermee sluiten ze erg mooi aan bij de andere natuurlijke kleuren in je tuin. Naast bestrating kun je flagstones ook gebruiken als materiaal om bijvoorbeeld een vijver me af te werken. Als jij een beetje creatief bent kun je ongetwijfeld een interessant doeleinde voor je flagstones bedenken.

Online flagstones bestellen

Flagstones kun je zeer gemakkelijk en snel online bestellen en soms heb je ze dan al de volgende dag in huis. Zo hoef je niet zelf na te denken over het vervoer ervan en kun je zonder je huis te hebben verlaten beginnen met leggen. Wanneer je voor dit soort artikelen kiest is het wel verstandig om goed te controleren wat de leverancier voor je doet als je niet tevreden bent over het product. Het is wel de bedoeling dat je de flagstones in dat geval ook gewoon kunt retourneren. Wordt dit niet duidelijk toegelicht, dan is het soms beter een andere leverancier te zoeken.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *