Welke verschillende soorten toiletten zijn er allemaal?

Een badkamer is niet compleet zonder een toilet. Maar je hebt waarschijnlijk nooit echt nagedacht over welke verschillende soorten toiletten er allemaal zijn. In dit artikel gaan we bekijken wat voor type toiletten allemaal beschikbaar zijn. En wat de juiste functie is hiervan. Iedereen is namelijk anders en sommige mensen vinden bepaalde type toiletten nou eenmaal fijner dan andere soorten.

Standaard toiletten

Standaard toiletten zijn er ook in allerlei verschillende soorten en maten. De meest voorkomende is een staand toilet. Dat betekent dat de voet van het toilet op de grond staat. Dit is een goede optie als de afvoer van het water ook in de vloer zit. Je kunt hier kiezen tussen een toilet met verschillende hoogtes. Als jij (en de rest van de familie) allemaal bovengemiddeld lang zijn, dan is het slim om ook te kiezen voor een toilet wat wat hoger is. Aan de andere kant als jullie allemaal wat kleiner zijn, waarom zou je dan niet kiezen voor een lager toilet? Zo zijn er verschillende stijlen toiletten beschikbaar. Als je badkamer dus in een bepaalde kleur of stijl is dan doe je er goed aan om een toilet de kiezen dat er goed bij past.

Urinoirs en wandtoiletten

Naast standaard toiletten kun je ook een aantal andere dingen doen. Als je voldoende ruimte hebt in je badkamer, waarom zou je dan niet een urinoir naast het gewone toilet plaatsen? Dit kan een leuke toevoeging zijn om wat lege ruimte op te vullen. En het is gemakkelijk voor de mannen in huis. En je kunt in plaats van een staand toilet ook kiezen voor een wand toilet. Dit is gemakkelijk als de afvoer van het water in de muur is. Ook is dit gemakkelijker met schoonmaken. Wil je een compleet overzicht van alle beschikbare toiletten die je kunt installeren in de badkamer? Neem dan een kijkje op de website van sanispecials.nl. Het is een Nederlandse webshop die gespecialiseerd is in toilet en sanitair.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *